S. van Grieken B.V.

Loodgieters – Centrale verwarming

Loodgieter

ketels

Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het plaatsen van centrale verwarming of het installeren van sanitair, loodgietersbedrijf S. van Grieken B.V voert het vakkundig uit.

De belangrijkste activiteiten die de loodgieters bij loodgietersbedrijf van Grieken verrichten zijn:

–      Loodgieterswerk

  • Water
  • Gas
  • Riolering
  • Dakbedekking
  • Hemelwaterafvoer

–      Grondleidingwerkzaamheden

Ons werkgebied is landelijk.

Gas en water

Een belangrijk deel van de installaties in uw woning en andere gebouwen zijn vaak onzichtbaar aanwezig. Ze zijn weggewerkt in wanden, vloeren of leidingkokers bevinden zich de gas-, water- en cv- en rioleringsleidingen. Ze zorgen ervoor dat de gebruikers van de gewone dagelijkse zaken zoals warmte, drinkwater en warmwater voorzien zijn. En ook dat gebruikt afvalwater onzichtbaar en reukloos verdwijnt.

 

Water
Water is één van de eerste levensbehoeften, daarom is het zeer belangrijk dat het aanleggen van waterleidingen met de grootst mogelijk zorg gebeurd.
De eerste zorg is om de installatie zo veilig mogelijk aan te brengen volgens de geldende voorschriften en eisen.

 

Gas
We verrichten aanleg en onderhoud van grote en kleine gasinstallaties, in koper of staal. Als de gasleiding defect is voeren wij eerst een controle uit en daarna beginnen wij met het maken van de gasleiding. De controle is alleen maar om vast te stellen of het wel veilig is om de gasleiding te maken. Ook het ontwerpen, berekenen en uitvoeren van kleine tot zeer grote installaties verrichten wij.

 

 

 

 

 

Riolering

Elke afvoer zit grotendeels verborgen onder de vloer, achter een schot of in het beton. Daarom wordt een afvoer snel vergeten of u kunt er eenvoudigweg niet bij. Kalk, vet, zeep en zand krijgen soms lange tijd vrij spel in de riolering. Deze stoffen verkleinen in de loop van de tijd de diameter van de afvoerbuis en zorgen dat het afvalwater niet meer goed weg kan, hierdoor ontstaat een verstopping. Wij kunnen dit probleem verhelpen door de riolering te ontstoppen en te reinigen door middel van onze hoge druk installatie. Wij spuiten de riolering met een speciale kop schoon zodat de verstopping weg is en gelijk de wanden van de rioleringsbuis ook schoon zijn.
De machine heeft zelf water aan boord en levert een druk van 160 bar en is geluid gedempt.

Put uitzuig unit

Put uitzuig unit
Put uitzuig unit

Dakbedekking en hemelwaterafvoer

zink loodgieterswerk
Reparatie en onderhoud van bitumen of zinken daken. Indien nodig kunnen wij deze gedeeltelijk of geheel vervangen. In onze werkplaats kunnen wij alle soorten en maten voor u zetten en plaatsen. Uiteraard verzorgen wij ook het verwijderen en afvoeren van uw oude bedekking.
Hemelwaterafvoeren leveren en plaatsen wij in zinken, pvc of koperen uitvoering, waarbij de pvc uitvoering in diverse kleuren leverbaar is.

 

 

 

 

 

 

Aansluiten van woonboten

Kwaliteitsbeleid:

hemelwater
Als bedrijf hechten wij ontzettend veel waarde aan de kwaliteit van ons eindproduct. Om tot een goed eindproduct te komen moeten wij controle houden over alle bedrijfsprocessen. Een hulpmiddel hiervoor is het werken volgens een kwaliteitsrichtlijn. Onze keuze is gevallen op de KvINL richtlijn. Deze richtlijn stelt eisen op het gebied van:

• Drinkwater-, gas-, en elektrotechnische installaties moeten voldoen aan de geldende normen en voorschriften.
• De wijze waarop het installatieproces voorbereid wordt.
• De eisen met betrekking tot de organisatie zoals vergunningen, vakbekwaamheid van het personeel, gereedschap, meetmiddelen, alsmede de projectenregistratie.
• Het kwaliteitssysteem en de vastlegging van onder meer de bevoegdheden, verantwoordelijkheden en procedures.

 

 

Opdracht informatie:

Onze werkzaamheden verrichten wij in bestaande bouw en in nieuw bouw. Wij doen ook veel onderhoudswerkzaamheden en renovaties voor diverse aannemers.

Wij onderhouden, renoveren en plaatsen ook installaties op terreinen, in kantoorgebouwen, scholen, fabrieken, laboratoria e.d met betrekking tot het gehele vakgebied. Wij onderhouden en renoveren eveneens installaties van woningen in bezit van beheermaatschappijen en woningcomplexen van woningbouwverenigingen.